Çoklu Tehlike Analizi

Çoklu-Tehlike Analizleriyle İklim Risklerini Yönetin

CIRRUS olarak, iklim değişikliğinin getirdiği risklerle mücadele etmek için gerekli olan çözümleri sağlamayı amaçlıyoruz. Özel sektör, kamu kurumları ve uluslararası kuruluşlar için hizmet veriyoruz.

Uzman ekibimiz sayesinde, iklim tehlikelerinin birlikte gerçekleşme durumlarını göz önüne alarak çoklu-tehlike analizleri yaparak bir sektörün veya toplumun iklim değişikliğine karşı daha dayanıklı hale getirilmesine yardımcı oluyoruz. İklim değişikliğine karşı dayanıklılık ve riskleri azaltma kapasitesine sahip olmayan sektörler ve toplumlar için iklim değişikliğine karşı etkilenebilirlik ve risk analizleri yaparak, iklim değişikliğinin etkilerinden daha az etkilenmelerine yardımcı oluyoruz.

CIRRUS, çalışma metodolojisini uluslararası literatür ve uygulamalar ile sürekli güncelliyor. İklim değişikliği konusunda yüksek lisans ve doktora seviyesinde deneyimli uzmanlarımız ile çalışıyoruz. Bu sayede, kamu kurumları ve özel sektör için iklim riskleri çözümünde zengin bir çalışma anlayışı getiriyoruz.

İklim değişikliğine karşı dayanıklılık ve riskleri azaltma kapasitesine sahip olmak isteyen her büyüklükteki varlık sahipleri, yatırımcılar ve işletmelerle çalışıyoruz. İklim risklerinin önüne geçmek ve yatırımcı raporlamalarına şeffaflık getirmek isteyenler için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Ekibimizle iletişime geçerek, iklim risklerine karşı nasıl dayanıklı hale gelebileceğinizi öğrenin.

Paylaş: